Flyttfirma underlättar flytten i Stockholm

Vare sig du ska göra en flytt inom kommunen eller flytta långt så underlättar en flyttfirma flytten. I Stockholm tar de sig an både inrikes och utrikes flytt.

Maria hade för runt fem år sen flyttat ner till Stockholm från Norrland. Hon flyttade för kärlekens skull. I Norrland, utanför Örnsköldsvik, hade hon fortfarande kvar sin gård. Den hade gått i arv i flera generationer, nu var den uthyrd. Maria trivdes aldrig i Stockholm, det var för stressigt och för mycket omkring henne, hon försökte men det funkade inte.

Dessutom saknade hon att ha fler djur omkring sig och den friheten hon kunde ge dem. Nu var det dags att flytta hem igen. Ville inte hennes sambo flytta med, fick de ta ett beslut utifrån det. Trots att Maria bara hade bott i Stockholm i några år och bodde i sambons bostad hade hon samlat på sig en hel del saker. Det var alldeles för mycket för att ta i bilen, och köra så långt med släp ville hon inte.

Flyttfirma tar det från A till B

Maria började kolla upp vilka alternativ som fanns och såg snabbt att det fanns flyttfirmor som erbjöd flytthjälp runt om i Sverige. Det kunde vara värt att kontakta dem för att se om de kunde frakta sakerna så långt. Det var inga problem för dem, visade det sig. Med transportbil kom de och hämtade upp sakerna på bestämd tid och dag.

Sen körde de upp det hela vägen till Marias gård utanför Örnsköldsvik. Maria var helt otroligt nöjd med det proffsiga bemötandet hon hade fått och flyttgrabbarna var verkligen effektiva. De hade inte slösat en stund på att stå och ta det lugnt, utan hade arbetat effektivt hela tiden. Flytten hade inte kunnat gå till på ett bättre vis.

Läs mer här: https://www.sodermalms-express.se/.

13 Mar 2024

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?