Blogg

Få hjälp av flyttfirma på Östermalm

13 nov 2021

Stockholm är väldigt stort. Det innebär att behöver du flytthjälp kan du få den hjälpen där du är. Ska du flytta på Östermalm finns det flyttfirmor där, vänd dig till dem för all hjälp med flytt.

Står du inför en tung och hård flytt? För det är just vad att flytta är. Redan när man får reda på att man ska flytta försöker man vara ute i god tid. Man börjar packa, vad man tycker i tid. Trots det står man där de sista dagarna och får packa i panik. Hur många saker är det möjligt att man samlar på sig? Trots att man fyllt flera sopsäckar med sopor så är där ändå oändligt med saker. Sådana saker man inte vill göra sig av med. De får snällt följa med i flytten. Man behöver ju heller inte bära något extra eftersom man tar flytthjälp på Östermalm.

Flyttfirman tar det du vill

Trots att man anlitar en flyttfirma kanske man inte vill att de ska ta allt. Det kan finnas en del saker du vill ta själv. De sakerna du enkelt kan lägga i din bil. Även det är helt möjligt. De kan både ta allt du har i hemmet, men de kan även ta delar om det är vad du önskar. Se till att prata med dem om det innan. Så ni alla är på samma plan och ni slipper missförstånd. En flytt kan faktiskt vara rolig när man får hjälp med den. Den går både snabbt och smidigt att göra med flyttfirmans experthjälp.

Flyttfirma flyttade bohaget till Vasastan

20 sep 2021

Flytt kräver många olika moment; pappersarbete, packning, transport och städning. Men tänk om man kunde få hjälp med allt av en flyttfirma när man ska flytta till drömlägenheten i Vasastan.

Kristin hade fått jackpott. En ny högre befattning, läcker lägenhet i Vasastan och en högre inkomst. Det kunde knappast bli bättre. Tänk att få lämna landsbygdens lilla kontor och glida in på huvudkontoret. Men först skulle hon på en konferens som var startskottet för det nya livet.

Frågan var bara hur hon skulle hon lösa logistiken. Och vem känner hon som vill köra med flyttlass i innerstan? Hon rådfrågade sin kommande chef via mail. Svaret kom direkt: en webbadress och mobilnummer till en flyttfirma de brukade använda. Kristin skulle dessutom be flyttfirman skicka fakturan till företaget.

Flyttfirman vet hur man tar sig fram i Vasastan

Hon kunde förstå att företaget använde detta företag. De var tillmötesgående och skulle ta hand om allt. Det enda hon behövde göra var att ordna med någon som öppnade på den gamla och den nya adressen. De skulle packa ihop hennes bohag och frakta det till Vasastan.

Städpersonal skulle komma och göra flyttstädningen. Ville hon kunde hon ställa allt som skulle slängas väl markerat så tog de sakerna till återvinningen. Hon kunde knappt tro att det var sant. Hennes bästa kompis skulle öppna i gamla lägenheten och en från Stockholmskontoret skulle möta flyttfirman i Vasastan då lägenheten tillhörde företaget och de hade nycklarna.

Flyttfirmans tjänster gjorde att hon kunde andas ut och ta nästa steg i karriären lugn och fokuserad.

Att arbeta med sin bästa vän

26 maj 2021

När allting i livet flyter på med jobb och annat så känns det rätt underbart, inte sant? Företaget blomstrar och ni får expandera. Ni behöver bara få hjälp med den kommande kontorsflytten.

Ni har känt varandra i många år. Ända sedan barnsben faktiskt. Du och din bästa vän som hängt ihop sedan förskolan startade efter gymnasiet ett företag tillsammans och arbetar nu ihop dagligen. Ni fungerar bra tillsammans och kommer nästan alltid överens. Ni båda brinner för samma saker och ert företag blomstrar hela tiden. Det har gått ett par år sedan ni började arbeta tillsammans med företaget och på grund av ökat arbetstryck behöver ni nu flytta. Ni behöver nya lokaler eftersom ni är tvungna att anställa fler till företaget. Det går bra nu.

Anlita en flyttfirma när ni behöver hjälp

Det ni behöver ha hjälp med är just själva flytten av kontoret. Ni kommer inte vare sig ha tiden eller orken för att göra det själva, inte på egen hand. Så ni bestämmer er helt enkelt för att anlita en firma för er kommande kontorsflytt i Stockholm. De får hjälpa er med allt. Från att skicka över alla saker till den nya och större lokalen till att packa upp och ställa tillrätta. Ni är så nöjda. Allting går så himla bra nu och allting flyter på med jobb som kommer in. Livet är bra underbart ibland. Särskilt när man har lyxen att kunna ta in hjälp utifrån med sådant som man inte själv hinner med.

All flytt är olika

6 maj 2021

En flytt kan alltid vara en chans till en nystart och en utrensning av allt gammalt som bara samlar damm. Passa därför på att rensa allt ni har på ditt företag ifall ni ska flytta till nya lokaler.

Generellt sett är all typ av flytt likadan. Du ska alltid börja med att kasta allt som du inte behöver ta med dig. Se till att du har sagt upp, eller flyttat, alla abonnemang och avtal. Att du i god tid bokar flyttfirma, flyttstädning och vad du behöver. Samt börja packa ner och köra över det du behöver direkt till den nya lokalen för att få en smidigare start. Vad är det då som skiljer sig när det gäller ett företag som flyttar? Vissa flyttfirmor har specialiserat sig på företagsflytt för att det har en liten annan ton än flytten av bohag. Därför är det klokt att anlita någon som har den specialiteten.

Kunskap om vad som är viktigt

När ett företag ska flytta är det inte bara fler saker som ska flyttas, utan det kan även vara större och tyngre möbler och maskiner. Men till det kommer även sekretess av olika slag. Det kan vara sekretessbelagda dokument, eller annat som behöver hanteras på annat sätt. Och därför är det också vanligt att man som företag kan dela upp flytten i flera olika steg. Samt mellan flera olika företag. En firma kan vara dedikerad till maskiner. En annan sköter inventarier och en tredje tar hand om allt som är värdefullt och sekretessbelagt.

Flytta bohaget bekvämt och säkert

27 feb 2021

Dags att byta adress? Då är det hög tid att packa ihop alla grunkor och pinaler man har. Ta hjälp istället för att göra det själv - det är värt varenda krona! Anlita en flyttfirma för jobbet!

Att flytta är spännande! Först inser man att man behöver byta upp sig, eller byta ner sig, i kvadratmeter. Därefter startar processen var den nya adressen skall vara och hitta ett krypin som känns bra. När man fått alla kontrakt klara är det dags att packa allt som finns i kartonger och fundera på var sakerna skall stå på nästa ställe.

Eller så gör man det betydligt enklare för sig själv genom att anlita en flyttfirma. Man kan själv välja om man vill hyra eller köpa kartonger och packa själv eller få packningshjälp. Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Göteborg är många. En miljömässig fördel är att de kan ´anpassa transporten efter hur stort bohaget som skall flyttas är. Då minimerar man antalet körningar mellan adresserna och sparar på miljön.

Erfaren personal gör ett effektivt jobb

Flyttpersonalen är erfaren och utför flera flyttar i månaden åt både privatpersoner och företag. Personalen är effektiv och vet hur man hanterar flyttgods utan problem. Givetvis kan man ha otur och få någon enstaka skada, men företaget har försäkringar som täcker för eventuella skador.

Som privatperson kan man också nyttja RUT-avdraget för de tjänster man köper av flyttfirman. Det gör att det blir extra förmånligt då man får dra av halva kostnaden.

Se till att göra de nya ägarna glada!

25 jan 2021

När man flyttar är det ett stort ståhej att få allt nerpackat, skjutsat in i flyttbilen och sist men inte minst: att packa upp i det nya hemmet. Men vem har då lust med en flyttstädning?

När man sålt sin bostad eller sagt upp ett hyreskontrakt är det viktigt att lämna hemmet i bästa skick. Det ska vara tomt, om man inte har en överenskommelse angående möblerna. Men viktigaste av allt är att det ska vara riktigt rent. Annars kan de nya ägarna eller hyresgästerna klaga på skicket.

Som sagt kan det vara en väldigt tuff läxa att behöva tömma hela lägenheten eller huset och packa upp på det nya stället. För att inte nämna att det ibland är en lång resa inblandad. Hur ska man då ha krafter och till och med lust över till att städa, skrubba och tvätta? Har man inte tillräckligt med hjälpande händer eller energi för att göra det själv, kan man överlåta flyttstäd i Borås åt proffsen.

Proffsiga händer garanterar godkännande

När du anlitar en städfirma som specialiserar sig på flyttstädningar kan du lugnt stryka detta från listan. Städfirman kommer att utföra arbetet mycket bättre, då de har materialen, krafterna och lusten att göra det. De känner till vilka krav som ställs för att en ny person ska kunna flytta in och trivas och ser till att uppfylla de kraven. Dessutom vet du att om du skulle få klagomål över städningen så tar städfirman hand om åtgärderna, eftersom du inte var den som städade.

Smidig flytt på Lidingö

4 dec 2020

När du uppgraderar ditt boende eller flyttar ihop är det alltid tusentals saker att flytta. Gör du det själv eller tar du hjälp av professionella flyttkarlar? En stor bil till hela bohaget.

När det är dags för flytt och det inte längre är första flytten hemifrån brukar vi ha dragit på oss en hel mängd med saker. Är du en samlare eller är du spartansk av dig? Har du tur så är du helt normal. Hur som haver så är det alltid massor av grejer som ska packas inför en flytt och för dig som redan bokat flyttfirman är det dags att börja. Packa smart genom att blanda till exempel täcken och kuddar med böcker istället för att göra en flyttlåda dödstung med bara böcker och en annan fjäderlätt med enbart sänggrejer. Vill du ha lite koll så är det smart att numrera eller märka lådorna efter rum och innehåll.

Förbered för flyttfirman

Dagen då flyttfirman kommer ska givetvis allt vara färdigpackat. När de kommer sätter de igång direkt och det kan verkligen gå undan. Är möblerna tömda? Är allt nedmonterade som ska vara nedmonterat? För dig som bara flyttar saker från ett boende till ett annat är ordningen inte så viktig. Men ska dina saker stå i magasin ett tag eller ska flyttlasset åka långt så kan det vara smidigt att veta vad som är längst in i bilen och längst ut. Så du vet vad som är lättåtkomligt vid behov. Smart packning i samband med en flytt är A och O. Läs mer om flytt på denna sida: https://www.flyttfirmalidingö.se

Här hittar du lite tips inför flytten

3 dec 2020

En flytt kan gå till på olika vis. För vissa ska det packas, bäras, transporteras, och några tiotals vändor på det. Vissa väljer den enkla vägen och anlitar helt enkelt en flyttfirma.

Varför inte direkt välja den enkla vägen? En flyttfirma gör det möjligt för dig att inte behöva lägga ner all din tid på din flytt. De sköter bärandet och lastar även av på det nya stället. Du kan själv välja hur delaktig du vill vara. Men varför inte passa på att få annat gjort under tiden? En flyttfirma kan du lita på. De som arbetar där är upplärda hur de ska bära även de mest ömtåliga sakerna och kan ge tips inför flytten. Skulle något hända medan de bär eller transporterar har de en försäkring som täcker upp det. Det finns inget negativt med att anlita en flyttfirma.

Hitta rätt firma

Detta kan vara lite svårare, det finns hur många firmor där ute som helst som gör ett bra jobb. Det du kan göra är att gå in på några olika hemsidor och kolla hur de arbetar. Kolla även upp vad deras tidigare kunder säger om dem. Ring gärna runt och fråga efter offerter, och i offerten ska allt vara inräknat. Har du specifika önskemål bör du nämna det med. Har du någon sak som är väldigt tung eller komplicerad att bära så bör du även säga det. Detta så att de har med sig tillräckligt med personal, men även rätt verktyg. Något sådant kan även innebära extra utgift.

Mot nya mål i livet

27 maj 2020

Är du på väg att bryta upp och hitta hem? Mot nya mål i livet? Massor att packa och massor att bära? Om du har för få starka vänner, utnyttja RUT och hyr in starka flyttgubbar för bärhjälp redan idag.

När du bryter upp från ditt gamla liv och tar sikte mot ditt nya så är du troligtvis ivrig som få. Dock behöver det rensas, sorteras, säljas och skänkas innan du kommer vidare. Förhoppningsvis så njuter du även av denna process och gläds åt de extra slantar som trillar in när du rensar och säljer. Förhoppningsvis har du tagit ditt förnuft till fånga och beställt hjälp av en erfaren och pålitlig flyttfirma. När du tar hjälp av proffs kan du låna kartonger till din flytt av en typ som både är enklare att bära och som rymmer mycket. Skulle det vara så att du inte hinner eller orkar packa på egen hand så kan du även köpa tjänsten för upp- och nedpackning av vissa eller alla dina saker. När flyttdagen är kommen så kan du ta det lugnt och se på medan andra bär, kör och bär in igen.

RUT - en vinst för båda parter

Som du säkerligen redan vet så kan du nyttja RUT-avdraget när du anställer en flyttfirma. Det innebär att den arbetstid som flyttgubbarna lägger på att bära, köra och bära igen betalar du ett rabatterat pris för. Så himla smidigt! Den svenska modellen med RUT-avdrag är positivt både för näringsidkarna - dvs flyttfirman i det här fallet - som får fler kunder och för dig som kund som har råd att anlita dem och slipper slita ut dig med bärandet som någon annan ändå är bättre på.

Vart går flyttlasset?

Vilka är dina nya mål? Var drömmer du om? Inget är ju omöjligt, och kanske är denna flytt den som tar dig på ditt nästa stora äventyr. Flyttfirman kan givetvis hjälpa dig även vid en flytt utomlands, eller om du föredrar att magasinera alla dina saker här hemma i Sverige och dra utan pick och pack mot nya upplevelser. Oavsett vilket du väljer så kan flyttfirman bistå med sina tjänster. Fördelarna är verkligen många med att ta in denna experthjälp, så tveka inte utan kontakta en flyttfirma idag - be om en kostnadsfri offert enligt dina önskemål och behov. Kolla också så att de jobbar enligt gängse branschstandarder innan du skriver på ett avtal.

Flytta utan stress med en flyttfirma

11 feb 2020

Att göra allt själv vid en flytt är inte enkelt, och faktiskt väldigt stressigt. Gör det istället enkelt för dig själv under dagen med att anställa en professionell flyttfirma i Norrköping.

Det är dags för ett nytt äventyr, ditt hus är packat och du är redo att flytta in till ditt nya hem. Sen kommer det till själva flytten. Alla tunga möbler måste bäras ut till skåpbilen som du har hyrt. Inte enbart är det tungt att hantera flytten själv, men du måste även be familj och vänner om hjälp. Du kan slippa allt detta på ett enkelt sätt - att anställa en flyttfirma i Norrköping. Firman sköter arbetet åt dig, medan du kan fokusera på annat - kanske flyttstädningen? Eller så kan du anställa en firma för att fixa detta med. Varför göra det svårare för dig själv än det behöver att vara?

Varför anställa en flyttfirma?

En flyttfirma gör allt enklare för dig och tar bort stressen med att flytta. Inte enbart kan en flyttfirma hjälpa dig att flytta, men även att hjälpa till med packandet av dina saker och emballera möbler. Detta kan ibland vara en extra tjänst hos vissa flyttfirmor, så kolla detta innan du anställer en firma. Enkelt sagt - den största fördelen med att anställa en flyttfirma är att du slipper att göra allt själv. Om du har bestämt dig för att boka en flyttfirma glöm inte att boka den i tid. Många professionella flyttfirmor blir uppbokade långt i förväg, och du vill inte stå där på dagen utan att ha hjälp.

Hitta rätt firma för dina behov

Det finns många flyttfirmor som vill att just du ska välja deras företag för din flytt. Men hur vet du om det är ett seriöst företag? Det finns tyvärr en del firmor som inte är seriösa, och som inte går att lita på. Du vill inte att dina saker ska försvinna under din flytt eller att dina saker gör i sönder. Det bästa sättet för att skydda dig mot detta är att kolla tidigare omdömen om en firma. Idag är det enkelt att kolla upp firmor online så att du vet att det är en bra flyttfirma. När du anställer en firma är det viktigt att du skriver ett avtal för ansvarsfördelningen mellan dig och firman. Ett annat tips är att kontakta ett flertal firmor och jämföra mellan olika offerter, innan du väljer flyttfirman för dig.

Hur bemöter en flyttfirma i Linköping olika slags kunder?

10 feb 2020

En flytt kan vara tidskrävande och tufft, speciellt om man inte vill flytta. Så hur bemöter en flyttfirma i Linköping olika kunder, vad har de för tjänster att erbjuda och hur arbetar de?

Kunder kan kontakta flyttfirmor för att boka en flytt eller för att höra sig för om priser och upplägg inför en eventuell bokning. Kunden kanske är van vid att flytta eller så kan det vara första gången. Och det kan lika gärna vara ett eget val och kanske en rolig flytt, till att kunden är tvungen att flytta och känner både sorg och förtvivlan. Som flyttfirma kan man därför bli inte bara armar och ben som flyttar bohaget, utan ett stöd och tröst i en svår situation. När man får en sådan kund som mår dåligt av flytten, så är det extra viktigt att man är tydlig och noggrann och kanske till och med kommer med frågor och råd gällande alla de saker som ska ordnas vid en flytt. För om man som kund är ovan vid att flytta eller mår dåligt, så är det lätt att man glömmer något viktigt som ska göras.

par flyttar tillsammans

Vad kan en flyttfirma hjälpa till med?

En flyttfirma i Linköping kan hjälpa till med alla delar i en flytt som handlar om att förflytta bohag. Man kan få hjälp med att emballera möbler och även att packa ner i kartonger, och flyttfirman har även en del emballage själva. De kan även hjälpa till att packa upp och av-emballera men det de flesta använder en flyttfirma i Linköping till är att förflytta bohaget från en adress till en annan genom frakt med en lastbil eller skåpbil. Vill man flytta extra tunga eller stora möbler så är detta en extra-tjänst som kräver annan typ av utrustning, tar längre tid och sliter mer på flyttfirmans personal.

Boka och flytta.

När man bestämt sig för att flytta och beslutat sig för vilken flyttfirma man ska välja, så ber man om prisuppgifter och kanske till och med en offert. Man ska uppge vad som ska flyttas och adresserna från och till. Samt om det är trappor eller hiss, var bilen som lastas och lossas kan stå och om det är bohag som är ömtåligt, skrymmande eller tungt. Det är viktigt att skriva ett avtal som beskriver alla detaljer samt ansvarsfördelningen mellan kunden och flyttfirman om något går fel. Vi rekommenderar att läsa mer på: https://www.flyttfirmalinköping.se

Behöver du flytthjälp?

28 jan 2020

När man ska ihop kan man ibland ha riktigt tunga möbler. Även om man själv är en stark person, räcker det sällan med en enda person om man ska bära tunga möbler. Tunga packlådor och tunga soffor kanske man klarar av på egen hand. Värre är det om man ska flytta pianon, flyglar, tunga kassaskåp, eller till och med en värmepump eller något annat lika otympligt; diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare och liknande.

Det är ingen bra idé att offra sin egen rygg (eller andras) för att bära iväg de tunga möblerna. Det är bättre då att anlita människor som är både utbildade för att rucka på de tunga sakerna och som har de rätta maskinerna som kan lyfta dem och frakta dem på lastbilar som kan köra iväg med dem.

Bättre med maskiner för de tunga lyften

Det är bättre att anlita en flyttfirma som har de slags redskap som krävs för att både kunna flytta på och sedan transportera de tunga saker som man kan behöva flytta på. Sådana maskiner kan vara:

  • Pallyftvagn eller gaffellyftvagn – denna vagn har en lyft. När man sedan lyckats få upp den tunga tingesten på vagnen är det bara att skjuta på vagnen för att kunna bära iväg den.
  • Verkstadskran eller lyftkran – man måste inte ha en jättestor liftkran som man ser att byggföretagen använder. Det räcker oftast med en mycket mindre lyftkran. Man pakterar in sakerna i en låda, lägger på remmar på lådan och sedan lyfter man lådan med remmarna med liften och rullar iväg det tunga lyftet med kranen.
  • Pallyft eller gaffellyft – har man lagt tunga saker på en pall, blir det lättare att forsla bort de tunga sakerna. Då kan man använda en lyft som antingen har en pallyft eller en gaffellyft. Gaffellyften har då en gaffelliknande lyft. Det krävs att det som ska lyftas ska klara av en rundad lyft.
  • Maskinskridsko – detta är en platta med bandliknande hjul, som en tankbil men i mycket mycket mindre format. I och med att hjulen går på band, så kan den röra sig över skrovliga ytor.

Med tanke på vilka resurser flyttfirmorna har som åtar sig tunga lyft, inser man snabbt att det inte är någon idé att offra sin rygg för att rucka på de tunga saker som man kanske behöver ha med sig vid en flytt. Då lönar det sig för alla parter att anlita ett flyttföretag som kan hantera dessa. Här kan man läsa mer om tunga lyft vid flyttar på: tungalyftt.se

.

När båda behöver sälja sin bostad

18 jan 2020

Är det dags att sälja bostaden? Det har verkligen varit säljarnas marknad under de senaste åren på bostadsmarknaden. Det har varit ett enormt sug efter bostäder och det mesta som har lagt upp på olika säljsajter har gått åt relativt snabbt. De låga bostadsräntorna har också spätt på den heta bostadsmarknaden.

En liten skillnad ser vi sedan något år tillbaka och det är att bostadsmarknaden inte är riktigt lika het som förut. Bostäderna är inte svårsålda men det tar längre tid för dem att säljas. Rikigt varför det är på detta vis, vet vi inte. Det har helt enkelt lagt sig lite grann och efterfrågan på bostäder är inte riktigt lika het som förut. Detta kan göra att som säljare av bostad kan man behöva lite hjälp på traven för detta.

Hjälp för att få bostaden såld

Nu behöver det inte betyda så mycket om det tar lite längre tid att få en bostad såld. Tar det mer än 3 månader, kan man behöva tänka igenom vad det är som gör att den inte blir såld. Här kommer några råd att tänka över.

  • Finare bilder på bostaden. Ibland kan endast bilderna i sig inte övertyga någon som är sugen på en ny bostad, att den är attraktiv. Om bilderna på bostaden är mörka så ser man inte riktigt hur fin den är. Finns det då många andra bilder på andra bostäder som gör att de ser bättre ut, kan intressenter hellre vilja se andra bostäder och välja bort just din bostad.
  • En homestyling gör den attraktiv. Ibland kan bara några frukter på ett fat, blommor i en snygg vas och en korg med trevliga saker på balkongen göra en bostad mer attraktiv. En homestyling kan förvanda en relativt alldaglig bostad till en mycket attraktiv sådan.
  • En vass mäklare. Man behöver ju en mäklare som verkligen gör sitt yttersta för att bostaden ska bli såld. Det är ju det som är mäklarens uppgift, och de flesta mäklare har ju en rejäl provision på sålda bostäder. Men om den inte blir såld med den ena mäklarens hjälp, kan man behöva anlita en annan sådan, någon som gör mer för att den verkligen ska bli såld.
  • Lägre pris på bostaden. Till sist, får man fundera på om man tar för mycket betalt för bostaden, kanske man behöver sänka priset. Sänker man utgångspriset, kan det bli lättare att få fler som blir intresserade, och är det fler som blir intresserade av bostaden ja då kanske de budar över varandra, och priset går upp till det man önskade från början. Det gäller att vara smart!

Ska du flytta till Göteborg?

13 jan 2020

Det är härliga tider om man har blivit kär och kanske vill flytta ihop. I början av ett förhållande kanske man inte kan tänka sig att det ska finns något avstånd till den som man är kär i. Att då behöva bo på än den ena och än den andra platsen är inte optimalt. Istället för att flytta mellan två platser vill man till sist bo ihop.

Men är man två vuxna som kanske har bott ensamma ett tag, kanske man har många saker som till en början inte får plats i den gemensamma bostaden. Då kan det vara bra att magasinera sakerna i en säker förvaring tills man har råd med en större bostad.

Vilket slags magasin är bäst?

När man ska förvara sina saker, möbler och böcker kan man behöva en plats som både är säker, torr och där skadedjur inte kommer åt. Att förvara saker i en källare kan innebära att de blir fuktskadade. Särskilt böcker är mycket känsliga för fukt och kan bli riktigt skadade. Då är det bättre med en vind, som sällan blir fuktiga, om det inte är så att vinden har drabbats av fukt eller är mögelskadat. Det är även viktigt att platsen för förvaring är säker så att ingen snor alla saker. Man vill ju inte att sakerna ska komma bort, stjälas och inte finnas när man väl vill ha dem. Ibland kan det finnas skadedjur som skalbaggar, malar och till och med råttor om man skulle komma på att magasinera i ett uthus. Det är aldrig någon bra idé, då det inte är säkert att förvara möbler och saker i ett uthus. 

Bästa förvaring i köpta magasin

Det lönar sig att magasinera i riktiga magasin som har bemanning och med personal som ser till så att det hålls rent, torrt och säkert. Då kan det företag som erbjuder magasinering hålla vakt så att ingenting far illa eller försvinner eller drabbas av skadedjur. Särskilt om man har värdefullare saker och fina möbler som man inte vill ska försvinna är det värt att magasinera i riktiga magasin. De möbler som man kan skruva isär så att man behöver en så liten yta som möjligt. Det blir billigare om man inte behöver så stor plats. Och det är mer praktiskt med isärskruvade möbler. Behöver man hjälp med att flytta sakerna till magasinen så kan man få det av företaget som hyr ut magasinen i Göteborg. Genom att förlägga magasinen i ett område utanför centrala Göteborg så kan man ta lägre priser.

Behöver du flytta ett piano?

8 jan 2020

Har du stora möbler som behöver flyttas? Det kan vara svårt att flytta så stora möbler som pianon, flyglar eller kassaskåp. Det är ju just det som är meningen med kassaskåp; att de inte ska vara möjliga att flytta, bära eller sno dem. Ska man kunna rucka stora möbler som är både tunga och otympliga så behöver man vara många som bär och flyttar på dem.

Då kan man behöva ta hjälp av flyttfirma. Har man inga starka släktingar som man kan be komma och hjälpa en med det som är för tungt för att man ska kunna klara det på egen hand. Egentligen finns det ju inget som inte går att flytta, bara man är tillräckligt många som kan flytta prylen eller bara man har rätta maskinerna.

Anlita flyttfirma i Göteborg

Om du inte känner till någon firma som du kan anlita för din flytt, så kan du googla "flyttfirma Göteborg" så att du får några sådana förslag av Googles sökmotorer. När du har fått det är det bara att kontrollera dem som du har fått som förslag och anlita den som verkar vara bäst. Här kan personlig service och tjänster som anpassas efter dina behov vara viktiga. Vem som helst kan väl flytta på några möbler och packlådor, men kan ju vilja få mer än bara bärhjälp. Det finns de som kan erbjuda flyttstädning, och flytt av tunga och otympliga saker. Varför inte googla "flyttfirma Göteborg" så att du hittar den flyttfirma som erbjuder sig att flytta åt dig. När du sedan anlitar dem, kan du tala om vad du behöver särskild hjälp med.

Flytta piano krävs minst 2 personer

Att flytta ett piano går att göra även om man endast är 2 personer. Har man den rätta tekniken och de slags flyttselar som behövs så kan 2 personer flytta ett piano. Värre är det med en flygel. Här kan man behöva en särskilt lift och att man tar ut flygeln via fönster. Det finns de som är erfarna och som vet hur en flyttlift ska hanteras. Sedan är det också viktigt att den flyttfirma som du anlita har en egen ansvarsförsäkring så att om något skulle hända, ska inte du som är deras kund behöva stå för kostnaderna om något skulle hända. Det är ju även viktigt att det är pålitliga flyttkarlar som man anförtror sina saker till. Så att kontrollera dem på förhand innan man beslutar sig för att anltia dem, är alltid viktigt! Läs mer här

← Äldre inlägg

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?