Använd magasinering i Stockholm

Det svåra i att leva i en större stad som Stockholm är det faktum att den stora befolkningsmängden gör att utrymmet blir mindre. Det spelar ingen roll om ser detta ur hur bostäder ser ut, hur det ser ut i kollektivtrafiken eller hur det ser ut gällande förvaring av sina tillhörigheter.

Vid det sistnämnda så har man dock betydligt fler alternativ än då det kommer till de två förstnämnda exemplen. Det är liksom  svårt att skaffa sig mer plats i tunnelbanan och det är svårt – om man inte har obegränsat med pengar – att köpa en större bostad. Man får i de fallen – helt enkelt – gilla läget.

Vi ser istället till hur man kan lösa problemet rörande förvaring. Vi kan här säga att du äger en massa saker och föremål som inte får plats i dina befintliga utrymmen; du har just flyttat från en större bostad till en mindre sådan i Stockholm och det lilla förråd som du enligt kontraktet har rätt att nyttja är redna fullt till bristningsgränsen.

Du har här några alternativ då det gäller det bohag som inte fick plats, antingen så slänger du det på soptippen, ger bort det till välgörenhet eller också så säljer du det på exempelvis Blocket eller genom att hyra ett bord på en loppmarknad i Stockholm – något som arrangeras i stor sett varje helg.

Men – om du vill ha kvar sakerna; din flytt kanske är temporär och soffan, fåtöljen eller bokhyllan kanske får plats i ditt nästa boende? Ja, här finns ett annat alternativ och detta i form av magasinering. Det här är en ganska vanlig lösning i Stockholm och man ska även veta att den är ganska prisvärd; något som gjort att fler och fler börjat använda sig av just magasinering. Man kanske betalar en summa – beroende naturligtvis på utrymmets storlek samt vad som ska magasineras – som varierar mellan 200-1500 kr/månad och då ingår service som uppvärmning, isolering, övervakning och larm i priset.

Flyttfirmor erbjuder tjänsten billigt

De som i dagsläget – nästan uteslutande – erbjuder tjänsten magasinering i Stockholm handlar om de som sköter flyttarna i staden: flyttfirmor. Det är nämligen de som upptäckt att det finns ett problem inom detta och genom att de erbjuder magasinering så har de också varit svaret för många kunder.

Det är nämligen så att en flyttfirma kan tjäna väldigt mycket pengar på att ha magasinering i sin verksamhet och detta genom att det ständigt och regelbundet kommer in pengar i form av den månatliga hyra vi nämnde ovan. Dessutom så brukar man också gärna se hur kontrakten skrivs över en längre tid och kan genom det också se hur en regelbunden vinst kommer i på kontot. Ett smart sätt och ett typisk exempel på hur man kan ta sin verksamhet vidare till nästa nivå.

Det finns alltså alternativ för personer i Stockholm som a någon anledning har svårt att skiljas från sina ägodelar och som ogärna vill ge bort eller sälja dessa; att välja magasinering är ett av de säkraste och mest prisvärda.

6 Mar 2017

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?