Flytta bohaget bekvämt och säkert

Dags att byta adress? Då är det hög tid att packa ihop alla grunkor och pinaler man har. Ta hjälp istället för att göra det själv - det är värt varenda krona! Anlita en flyttfirma för jobbet!

Att flytta är spännande! Först inser man att man behöver byta upp sig, eller byta ner sig, i kvadratmeter. Därefter startar processen var den nya adressen skall vara och hitta ett krypin som känns bra. När man fått alla kontrakt klara är det dags att packa allt som finns i kartonger och fundera på var sakerna skall stå på nästa ställe.

Eller så gör man det betydligt enklare för sig själv genom att anlita en flyttfirma. Man kan själv välja om man vill hyra eller köpa kartonger och packa själv eller få packningshjälp. Fördelarna med att anlita en flyttfirma i Göteborg är många. En miljömässig fördel är att de kan ´anpassa transporten efter hur stort bohaget som skall flyttas är. Då minimerar man antalet körningar mellan adresserna och sparar på miljön.

Erfaren personal gör ett effektivt jobb

Flyttpersonalen är erfaren och utför flera flyttar i månaden åt både privatpersoner och företag. Personalen är effektiv och vet hur man hanterar flyttgods utan problem. Givetvis kan man ha otur och få någon enstaka skada, men företaget har försäkringar som täcker för eventuella skador.

Som privatperson kan man också nyttja RUT-avdraget för de tjänster man köper av flyttfirman. Det gör att det blir extra förmånligt då man får dra av halva kostnaden.

27 Feb 2021

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?