Flyttfirma flyttade bohaget till Vasastan

Flytt kräver många olika moment; pappersarbete, packning, transport och städning. Men tänk om man kunde få hjälp med allt av en flyttfirma när man ska flytta till drömlägenheten i Vasastan.

Kristin hade fått jackpott. En ny högre befattning, läcker lägenhet i Vasastan och en högre inkomst. Det kunde knappast bli bättre. Tänk att få lämna landsbygdens lilla kontor och glida in på huvudkontoret. Men först skulle hon på en konferens som var startskottet för det nya livet.

Frågan var bara hur hon skulle hon lösa logistiken. Och vem känner hon som vill köra med flyttlass i innerstan? Hon rådfrågade sin kommande chef via mail. Svaret kom direkt: en webbadress och mobilnummer till en flyttfirma de brukade använda. Kristin skulle dessutom be flyttfirman skicka fakturan till företaget.

Flyttfirman vet hur man tar sig fram i Vasastan

Hon kunde förstå att företaget använde detta företag. De var tillmötesgående och skulle ta hand om allt. Det enda hon behövde göra var att ordna med någon som öppnade på den gamla och den nya adressen. De skulle packa ihop hennes bohag och frakta det till Vasastan.

Städpersonal skulle komma och göra flyttstädningen. Ville hon kunde hon ställa allt som skulle slängas väl markerat så tog de sakerna till återvinningen. Hon kunde knappt tro att det var sant. Hennes bästa kompis skulle öppna i gamla lägenheten och en från Stockholmskontoret skulle möta flyttfirman i Vasastan då lägenheten tillhörde företaget och de hade nycklarna.

Flyttfirmans tjänster gjorde att hon kunde andas ut och ta nästa steg i karriären lugn och fokuserad.

20 Sep 2021

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?