Flyttfirma i Stockholm som alltid skräddarsyr uppdragen

Vill ni bara ha hjälp med transporten eller vill ni ha hjälp med att också packa och packa upp? Det finns flyttfirmor i Stockholm som skräddarsyr varje uppdrag.

Behovet av flytthjälp kan variera. Vissa föredrar att själva packa sina saker och vill endast ha hjälp med lastning och transport. Andra överlåter gärna även packning och uppackning till flyttfirman. Så finns de som förutom själva lastningen och transporten bara vill ha hjälp med att packa det allra ömtåligaste, som glas och porslin.

Det finns flyttfirmor som erbjuder skräddarsydd flytt, helt anpassad efter de behov man har. Då blir det även enklare att anpassa flytten efter den budget man har. Hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma beror på hur stort bohag man har och vilka tjänster man vill ha hjälp med. Andra saker som påverkar priset är hur långt man ska flytta.

Viktigt att tänka på när man anlitar en flyttfirma

Vill man anlita en flyttfirma i Stockholm kan man inte bara gå på pris då det inte är alla flyttfirmor som är seriösa. Tyvärr finns det flyttfirmor som saknar försäkringar vilket betyder att man då inte kan få ersättning för eventuellt skadat bohag. Det krävs kunskap och utbildning för att lyfta rätt och vissa företag har inte ens utbildad personal.

För att hitta en bra och pålitlig flyttfirma måste man också titta på erfarenhet och ta hänsyn till referenser. Fråga även vilka villkor som gäller och om flyttfirman har försäkringar. Det är också viktigt att man skriver ett ordentligt avtal med flyttfirman där allt man har kommit överens om finns med.

11 Jun 2023

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?