Hemstädning räddade hälsan i Sollentuna

Tiden rullar på i en rasande hastighet och de flesta har fullt upp. Men att användningen av hemstädning ökar i Sollentuna har dock många olika anledningar.

Tröttheten gjorde att Anna lade sig raklång i soffan efter att hon kom hem från jobbet. Det hade varit ännu en tuff dag på jobbet och hon borde ta tag i tvätten men orken ville inte infinna sig. Så ringde det på dörren och hon ropade kom in. En välbekant röst ropade hej. Det var Bianca, bästa vännen.

När det gått ett par timmar satt de i soffan med en varsin kopp kaffe. Tallrikarna och besticken stod kvar på bordet efter att de njutit av väninnans berömda omelett. Samtalet handlade om att Anna behövde ta bättre hand om sig. Ta bort de måsten som kunde tas bort. Ett exempel var städningen. Många idag beställde hemstädning.

Hemstädning en genial idé

När Anna vaknade nästa morgon fann hon att väninnan diskat och plockat undan. Kaffebryggaren var förberedd och en lapp med ett nummer till en städfirma satt på en kopp som stod bredvid. Varm om hjärtat satte hon sig vid köksbordet och ringde numret. När hon lagt på hade hon en städning på prov.

Några veckor senare såg hon ett glatt ansikte möte henne i spegeln. Anna hade gått all in med hemstädningen i Sollentuna. De städade lägenheten varje fredag. Tvättade kläder och diskade upp disk om det fanns någon. Sedan lades det bara på räkningen som hade rut-avdrag vilket gjorde tjänsten till rena fyndet. Via denna hemsida kan du boka hemstädning: www.hemstädningsollentuna.com

28 Sep 2022

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?