Mot nya mål i livet

Är du på väg att bryta upp och hitta hem? Mot nya mål i livet? Massor att packa och massor att bära? Om du har för få starka vänner, utnyttja RUT och hyr in starka flyttgubbar för bärhjälp redan idag.

När du bryter upp från ditt gamla liv och tar sikte mot ditt nya så är du troligtvis ivrig som få. Dock behöver det rensas, sorteras, säljas och skänkas innan du kommer vidare. Förhoppningsvis så njuter du även av denna process och gläds åt de extra slantar som trillar in när du rensar och säljer. Förhoppningsvis har du tagit ditt förnuft till fånga och beställt hjälp av en erfaren och pålitlig flyttfirma. När du tar hjälp av proffs kan du låna kartonger till din flytt av en typ som både är enklare att bära och som rymmer mycket. Skulle det vara så att du inte hinner eller orkar packa på egen hand så kan du även köpa tjänsten för upp- och nedpackning av vissa eller alla dina saker. När flyttdagen är kommen så kan du ta det lugnt och se på medan andra bär, kör och bär in igen.

RUT - en vinst för båda parter

Som du säkerligen redan vet så kan du nyttja RUT-avdraget när du anställer en flyttfirma. Det innebär att den arbetstid som flyttgubbarna lägger på att bära, köra och bära igen betalar du ett rabatterat pris för. Så himla smidigt! Den svenska modellen med RUT-avdrag är positivt både för näringsidkarna - dvs flyttfirman i det här fallet - som får fler kunder och för dig som kund som har råd att anlita dem och slipper slita ut dig med bärandet som någon annan ändå är bättre på.

Vart går flyttlasset?

Vilka är dina nya mål? Var drömmer du om? Inget är ju omöjligt, och kanske är denna flytt den som tar dig på ditt nästa stora äventyr. Flyttfirman kan givetvis hjälpa dig även vid en flytt utomlands, eller om du föredrar att magasinera alla dina saker här hemma i Sverige och dra utan pick och pack mot nya upplevelser. Oavsett vilket du väljer så kan flyttfirman bistå med sina tjänster. Fördelarna är verkligen många med att ta in denna experthjälp, så tveka inte utan kontakta en flyttfirma idag - be om en kostnadsfri offert enligt dina önskemål och behov. Kolla också så att de jobbar enligt gängse branschstandarder innan du skriver på ett avtal.

27 May 2020

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?