Perfekt magasinering på Lidingö

Magasinering av möbler för den som bor på Lidingö är enkelt. Där kan man ställa sina tillhörigheter en kortare eller längre tid, allt efter det egna behovet.

Nu hade äntligen både Berit och Sven gått i pension, något de båda sett fram emot. Nu skulle vintrarna tillbringas i värmen där de kunde sitta i solen och njuta av lugnet och vandra i de vackra omgivningarna. De hade planerat länge. En lägenhet hade köpts i Spanien och den hemma skulle hyras ut.

Förr hade de bott i hus men nyligen bytt till lägenhet samtidigt som de köpte sitt nya hem i Spanien. Sex härliga månader om året var på sydligare breddgrader och de resterande avnjöts hemma på Lidingö. En perfekt lösning som barn och barnbarn gillade då de kunde komma till Spanien på besök.

Magasinering ledde till uthyrning på Lidingö

Bytet till lägenhet gjorde det enklare då ingen behövde se till huset. Lägenheten hade de bestämt att hyra ut under vintern och på så vis ha bättre råd att njuta av livet. Det enda som de funderat på var alla sina privata saker. Det var känsligt att lämna detta till främlingar då Berit och Sven inte visste hur personerna som flyttade in var.

Allt löste sig enkelt när de hittade en flyttfirma som hade magasinering på Lidingö. Där kunde de magasinera allt som de inte ville lämna i huset, bland annat några antika möbler, kläder och lite annat. De packades och lämnades i företagets vård. De fick kvitto på sakerna som magasinerades, något som kändes tryggt. Ta hjälp med flytt & förvar via denna hemsida: www.magasineringlidingö.se

2 May 2022

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?