Se till att göra de nya ägarna glada!

När man flyttar är det ett stort ståhej att få allt nerpackat, skjutsat in i flyttbilen och sist men inte minst: att packa upp i det nya hemmet. Men vem har då lust med en flyttstädning?

När man sålt sin bostad eller sagt upp ett hyreskontrakt är det viktigt att lämna hemmet i bästa skick. Det ska vara tomt, om man inte har en överenskommelse angående möblerna. Men viktigaste av allt är att det ska vara riktigt rent. Annars kan de nya ägarna eller hyresgästerna klaga på skicket.

Som sagt kan det vara en väldigt tuff läxa att behöva tömma hela lägenheten eller huset och packa upp på det nya stället. För att inte nämna att det ibland är en lång resa inblandad. Hur ska man då ha krafter och till och med lust över till att städa, skrubba och tvätta? Har man inte tillräckligt med hjälpande händer eller energi för att göra det själv, kan man överlåta flyttstäd i Borås åt proffsen.

Proffsiga händer garanterar godkännande

När du anlitar en städfirma som specialiserar sig på flyttstädningar kan du lugnt stryka detta från listan. Städfirman kommer att utföra arbetet mycket bättre, då de har materialen, krafterna och lusten att göra det. De känner till vilka krav som ställs för att en ny person ska kunna flytta in och trivas och ser till att uppfylla de kraven. Dessutom vet du att om du skulle få klagomål över städningen så tar städfirman hand om åtgärderna, eftersom du inte var den som städade.

25 Jan 2021

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?