Smart flyttfirma på Södermalm

När ett företag ska byta lokal kan det bli lite besvärligt. Det är inte alltid som det går att stänga ner den tid som krävs för att få allt på plats. Då kan en flyttfirma på Södermalm vara svaret.

Äntligen skulle drömmen bli sann. Företaget skulle expandera och flytta till Södermalm. Agneta var exalterad, inte bara över flytten, utan även för vad den innebar. Nämligen en större yta där hennes nya personal på fem personer skulle få eget kontor. Från att vara ensam skulle hon få personal och arbetskamrater. Det var lite läskigt tyckte hon, men väldigt roligt.

Ett av de bekymmer hon hade inför flytten var servicen till kunderna. Det var viktigt att hon höll igång jobbet för att ge den standard hon utlovat, men även att hon inte skulle få jobb som låg på hög.

Praktisk planering av flyttfirman på Södermalm

Agneta befann sig uppenbarligen i ett flow just nu. Hon hade knappt hunnit börja tänka på en lösning innan den kom till henne. Det fanns nämligen en flyttfirma på Södermalm som kunde lösa alla hennes problem.

Flyttfirman hon kom över hade ett suveränt paket. De packade och flyttade allt och flyttstädade sedan den tomma lokalen. Under samtalet med företagets representant bestämdes att de skulle flytta hennes arbetsplats först. På så sätt skulle hon kunna börja jobba direkt i de nya lokalerna medan flytten fortskred. Det var en genialisk ide som skapade extra tid hon inte visste att hon kunde få, och hon kunde fortsätta serva sina kunder utan avbrott.

7 Apr 2022

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?