Smidig flytt på Lidingö

När du uppgraderar ditt boende eller flyttar ihop är det alltid tusentals saker att flytta. Gör du det själv eller tar du hjälp av professionella flyttkarlar? En stor bil till hela bohaget.

När det är dags för flytt och det inte längre är första flytten hemifrån brukar vi ha dragit på oss en hel mängd med saker. Är du en samlare eller är du spartansk av dig? Har du tur så är du helt normal. Hur som haver så är det alltid massor av grejer som ska packas inför en flytt och för dig som redan bokat flyttfirman är det dags att börja. Packa smart genom att blanda till exempel täcken och kuddar med böcker istället för att göra en flyttlåda dödstung med bara böcker och en annan fjäderlätt med enbart sänggrejer. Vill du ha lite koll så är det smart att numrera eller märka lådorna efter rum och innehåll.

Förbered för flyttfirman

Dagen då flyttfirman kommer ska givetvis allt vara färdigpackat. När de kommer sätter de igång direkt och det kan verkligen gå undan. Är möblerna tömda? Är allt nedmonterade som ska vara nedmonterat? För dig som bara flyttar saker från ett boende till ett annat är ordningen inte så viktig. Men ska dina saker stå i magasin ett tag eller ska flyttlasset åka långt så kan det vara smidigt att veta vad som är längst in i bilen och längst ut. Så du vet vad som är lättåtkomligt vid behov. Smart packning i samband med en flytt är A och O. Läs mer om flytt på denna sida: https://www.flyttfirmalidingö.se

4 Dec 2020

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?