Ställ krav på din flyttfirma

Kunden har alltid rätt. Denna gamla devis gäller och går att applicera till de allra flesta områden. Det handlar alltså om att företaget man anlitat, restaurangen man besöker eller butiken man handlar i anpassar sig efter vad du har för behov och försöker lösa dessa så gott det bara går – inom rimlighetens gränser naturligtvis. Ett sådant område där företagen tvingats anpassa sig lite mer än övriga branscher handlar om flyttföretag och speciellt då i den stad i Sverige där det sker allra flest flyttar – Stockholm.

I Stockholm så har den höga konkurrensen mellan olika flyttfirmor gjort att kunderna – på ett helt annat sätt – kan ställa krav och begära tjänster för mindre pengar än vad som tidigare var möjligt. Om du exempelvis ska flytta inom Stockholm så kan du kontakta dels en flyttfirma på Tyresö och dels en som är belägen innanför tullarna och sedan ställa deras offerter mot varandra. Det vill säga – du kan säga att du fått ett bättre pris av den flyttfirma som finns på Tyresö och därefter begära – förhandla – dig till samma pris av den andra.

I grund och botten så handlar det alltså om att man utnyttjar och använder sig av den stora konkurrens som finns i staden och som vi sa ovan; kunden har alltid rätt. Det är således kunderna som på ett annat sätt bestämmer och det är en flyttfirma som tvingas anpassa sig så långt det bara är möjligt. Vi kan här säga att det återigen handlar om denna flyttfirma på Tyresö samt konkurrenten som hade sin bas innanför tullarna och att det denna gång handlar om extratjänster inkluderade i priset – hur kan då detta se ut?

Extratjänster och tillägg vanliga

Vi fortsätter här med exemplet. Du ställer först offerterna mot varandra och därefter börjar du förhandla om extratjänster. För att konkret visa hur dessa kan se ut så kan vi först rada upp de tjänster som en flyttfirma på Tyresö är beredda att inkludera och därefter visar vi de som flyttfirman innanför tullarna kan erbjuda. Vi tar dessa i punktform så blir de lättare att följa.

Flyttfirma Tyresö:

  • Paketering
  • Transport
  • Bärande av möbler och bohag
  • Magasinering
  • Flyttstädning

Mer info: www.flyttfirmatyresö.se

Flyttfirman innanför tullarna

  • Paketering
  • Transport
  • Bärande av möbler och bohag
  • Magasinering

Som vi ser där så erbjuder den flyttfirman som har sin bas på Tyresö mer för pengarna i form av att även flyttstädning inkluderades i priset – det moment som generellt sätt också får anses som det absolut värsta då det handlar om en flytt. Detta är ingenting unikt utan något som de flesta flyttföretag i Stockholm erbjuder sina kunder i dagsläget. Det mesta här handlar alltså om sin egna förmåga att ställa krav och kontaktar man så många flyttfirmor som möjligt – ja, desto större chans har man också att få dessa tillgodosedda. Där har man en klar fördel av att bo i Stockholm och står inför en flytt.

11 May 2017

Ska du flytta ihop?

Då hittar du all information du behöver i denna guide.  Vad skall du tänka på om du vill flytta ihop med din pojk eller flickvän?  Hur sköter man den praktiska fördelningen av uppgifter hemma?